• Kaarina
  • Map DAVA Foods Locations

Luotettava täyden palvelun yritys

DAVA Foods Finland Oy on johtava Suomalainen täyden palvelun kananmuna-alan yritys, joka panostaa vahvasti markkinointiin ja kananmunan tuotantoketjun kehittämiseen.

Yrityksellämme on vaalittavana pitkät, yli 90 vuotiset perinteet Suomen kananmuna-alalla. Vuosien saatossa toiminta on muuttunut ja kehittynyt, mutta kuten alussakin, myös tänä päivänä meille on tärkein asia korkealaatuisten suomalaisten kananmunien tuottaminen.

100 sitoutunutta Kultamuna tuottajaa takaa parhaan mahdollisen lopputuotteen sekä kotitalouksille että ammattikäyttäjille.

Tuotantomme on sopimuspohjaista ja korkea laatu sekä tuoteturvallisuus ovat meitä ohjaavia tekijöitä. DAVA Foods Finland Oy on osa Itämeren alueen kananmuna-alan liittoumaa, johon kuuluvat lisäksi DAVA Foods Tanska, Ruotsi, Norja ja Eesti.

DAVA Foodsin omistus jakautuu DAVA Foods A/S:n ja Osuuskunta Munakunnan kesken 50/50 %.

Tänä päivänä DAVA Foods Finland Oy:n osuus kotimaan kananmunahankinnasta on reilu 30 % ollen yhteensä noin 23 miljoonaa kiloa vuodessa. Kaikki kotimaan myyntiin menevät kananmunat hankitaan 100 % Kultamuna sopimustuottajalta.

DAVA Foods sijaitsee

1. DAVA Foods Denmark

2. Starup Æg K/S

3. DAVA Foods Sweden

4. DAVA Foods Packaging

5. DAVA Foods Packaging, sales office

6. DAVA Foods Finland Oy

8. DAVA Foods Finland Oy, Närpes Äggpackeri Oy

9. DAVA Foods Estonia